Т3

ФУТБОЛ ЛЮБЛЯТЬ І ДІВЧАТА

Минулої неділі був Всесвітній день футболу. З нагоди свята гри мільйонів 9 грудня у спортзалі Самбірської ДЮСШ відбувся турнір дівчачих команд шкіл міста і району. В ньому змагалися юні футболістки міської ДЮСШ, 4-ої, 7-ої, 8-ої, 9-ої і 10-ої шкіл Самбора, а також Рудок (дві), Нового Калинова (дві), Корналович (“Рідний дім”) і Біскович. Переможця не було визначено, оскільки вдохновитель і організатор турніру Петро Галушка провів його для популяризіції дівчачого футболу. Ото ж всі учасниці отримали Подяки, шоколадки, а команди ще й соки і печиво. Все це було придбано за рахунок людей, які розщедрилися на добру справу – Івана Романяка, Володимира Малецького, Володимира Партики, Володимира Гаврута, Андрія Бубнюка, А посприяли проведенню турніру міський і районний комітети у справах молоді і спорту (Роман Білинський і Василь Лесько), міська і районна федерації футболу ( Петро Мошуманський і Руслан Хомин).
9 грудня свято Всесвітнього футболу продовжилось змаганнями між командами тренерів і їх вихованців-хлопців. Юні футболісти були спритніші потрапляли у ворота своїх настаників частіше, за що також отримали солодкі призи.
У розмові з Петром Галушкою приємно було почути, що вихованки самбірського дівчачого футболу вже прославили наше місто. Діана Мущинська, наприклад, є членом збірної команди України серед дівчат 2003 р.н. А Олена Біжик і Христина Носовська вчаться в Костопольському на Рівненщині спортивному ліцеї, який є її базою. А оскільки в місті є щораз більше дівчат, бажаючих займатися футболом, то вони можуть по вівторках і четвергах приходити у спортзал СШ №8.

І.Тиличко

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *