СК “Спарта” перемогли у міжнародному турнірі до ХХ-річчя клубу

Завершилися міжнародні змагання з волейболу, присвячені ХХ-річчю спортивного клубу “Спарта”. Участь у них взяли шість команд дівчат: з Англії, Польщі, Сербії. Україну представляли дві команди міста Самбора: команда ДЮСШ та СК “Спарта”. Протягом трьох днів тривала боротьба за першість.

Сьогодні за результатами фінальної гри переможцем стала команда спортивного клубу “Спарта”. Золотий кубок вони вибороли у команди з міста Ясло (Польща), яка посіла другу сходинку. Третіми стали дівчата Самбірської ДЮСШ. Четверте і п’яте місця зайняли дві команди з Сербії, а шосте – гості з Англії.

Учасники турніру були відзначені кубками, медалями та пам’ятними призами. Нагороди отримали і кращі гравці кожної команди. Із зайнятими місцями привітали спортсменів секретар ради Юрій Дмитришин та заступник міського голови Святослав Ухач. З вітальним словом звернулися і представники команд-учасниць. Теплі побажання подальших успіхів лунали на адресу СК “Спарта” та його голови Бориса Каушанського.

Прикрасили урочистості виступи народного хореографічного ансамблю “Барви” центру позашкільної освіти (керівник Любов Тима).

Світлана Андрейчикова

Коментарі

Comments are closed.