Чукв’янська об’єднана громада створила місцеву пожежну команду.

4 серпня  у Чукв’янської об’єднаної територіальної громади появилась місцева пожежна команда.

Відтепер безпеку більш як 3,5 тисяч мешканців на території  7 населених пунктів гарантуватиме команда у складі  3 вогнеборців та 22 добровольців, які у будь-який час доби будуть готовими виїхати на бойовий виклик. Рятувальний автомобіль новоствореній команді подарували  польські колеги-вогнеборці.

Приміщення  для роботи місцевої пожежної команди на своїй території надало приватне підприємство «АВТОМАТІК». Аграрне підприємство «АГРО ЛВ ЛІМІТЕД» подбало про те, щоб вогнеборці були повністю екіпірованими та готовими до виїздів на пожежі, та забезпечило їх необхідним бойовим одягом. То ж в команді створені всі необхідні умови аби якісно нести бойове чергування.

З нагоди відкриття Чукв’янської  місцевої пожежної команди взяли участь начальник Самбірського РВ та фахівці ГУ ДСНС України У Львівській області Олег Хім’як, представник ГУ ДСНС України у Львівській області , заступник голови Самбірської районної ради Андрій Бобак, керівник районного центру зайнятості Іван Тимців , місцеві приватні підприємці та представники громадськості

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *