бббб

Самбір здобуває бронзу на Чемпіонаті України.

Наші спортсмени взяли  участь в чемпіонаті України з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед хлопців до 15 років у Чернігові . Команду Самбора представляли Руслан Павлійчук та Данило Палійчук, тренер команди – Вікторія Павлійчук.

На попередньому етапі змагань самбірчани здобули п’ять перемог, зазнали однієї поразки, та це не завадило їм впевнено вийти до півфіналу турніру.
У грі за вихід до фіналу нашим спортсменам протистояли фаворити змагань із Києва, які у напруженому протистоянні одержали перемогу. Але у боротьбі за третє місце самбірчани віднайшли у собі сили та у важкому поєдинку здобули перемогу над командою Чернігова з рахунком 2-1, отже завоювали для Самбора бронзові медалі Чемпіонату України.

Усього у змаганнях взяли участь 22 команди: із Києва, Чернігова, Херсона, Самбора, Кропивницького, Сваляви, Рівного, Ужгорода та інших міст.

Вітаємо наших спортсменів та їхнього тренера з надзвичайно високим результатом та дякуємо за те, що прославляєте наше місто на спортивній мапі України.
Бажаємо подальших успіхів та перемог!

Коментарі

Comments are closed.