Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ST4FB_header' not found or invalid function name in /home/lhodolzi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Волонтерів вітали із професійним святом

Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера відбулися сьогодні у Народному домі. Теплими словами про внесок волонтерів для усього українського народу і армії зокрема говорили священики Богдан Добрянський та Микола Лиско.
Міський голова Юрій Гамар подякував  Волонтерам ,побажав міцного здоров’я і усяких гараздів і вручив подяки волонтерам координаційного центру допомоги армії, ГО “Добрі справи”, Мальтійська служба допомоги, волонтер Корпусу Миру Рейчл Лодсь, педагогічний та учнівський колективи Самбірської гімназії та спеціалізованої школи №8, група учнів СШ №1, учні СШ №3 та інші. Особливо ж відзначили внесок волонтера Юрія Янчишина, який проживаючи в Італії, не забуває про Україну. Разом із однодумцями він регулярно організовує допомогу для потребуючих у Самборі та особливо для захисників у зоні бойових дій. Також поіменно згадали водіїв, які допомагають перевозити волонтерську допомогу з інших країн.

Концертну програму для присутніх у залі глядачів та волонтерів представили учасники зразкового художнього колективу “Фламінго” Шегинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (кер. Руслана Вінокурова). 50 дітей різних вікових груп подарували незабутні емоції своєю танцювальною програмою. Наприкінці концерту колектив був відзначений грамотою міського голови.

Коментарі

Comments are closed.