На Самбірщині вшанували українських військовослужбовців

6 грудня в Україні. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

З цієї нагоди відбулись урочисті у Народному домі. Тут з професійним святом військовослужбовців привітали командири Руслан Сасюк та полковник Василь Пугін, голови міста та районної адміністрації, представники Благодійного фонду Андрія Лопушанського.

«Свою мужність і вірність Присязі українському народу наші військовослужбовці доводили не раз, блискучою службою і бездоганним виконанням поставлених завдань З нагоди свята хочу побажати усім воїнам та їхнім родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та непохитної віри у перемогу!», – відзначив у вітальному слові до захисників міський голова Юрій Гамар.

Грамоти та подяки отримали найкращі військовослужбовці від міської та районної влади.
Після урочистої частини для присутніх у залі музичну програму представив духовий оркестр 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Пісенні та музичні виконані твори не залишили глядачів байдужими, адже у програму увійшли як українські так і зарубіжні відомі твори, хоча більшу частину концерту становили патріотичні композиції. Блискучим було виконання маршу нової армії та відомого Гімну ОУН «Зродились ми великої години».
У свою чергу військовослужбовці нашого гарнізону вручили подяки яворвським музикантам.

Коментарі

Comments are closed.