Вечір-реквієм “Відлуння Майдану”

18-21 лютого – 3 річниця найкривавішого етапу Революції гідності. Розстріл на Майдані більше 100 мирних протестувальників, яких ми тепер називаємо герої Небесної сотні.

20 лютого у Народному домі м. Самбора вечором-реквіємом “Відлуння Майдану”, самбірчани відзначили 3-ю річницю пам’яті Героїв Небесної Сотні. Священнослужителі різних конфесій відслужили панахиду за загиблими.

Пригадали страшні лютневі дні та наголосили на важливості подвигу майданівців міський голова Юрій Гамар, помічник-консультант народного депутата України Андрія Лопушанського Ігор Несторак, голова ГО «Самооборона Самбірщини» Ярослав Різун.

Після виступів відбулася концертна програма за участі студентів Самбірського коледжу культури і мистецтв 3 хореографічного курсу, студентів Самбірського технікуму економіки і інформатики та студентки педагогічного коледжу ім. І. Филипчака.

Продовжилося вшанування Героїв Небесної Сотні на площі Пам’яті. Священики помолилися за упокій душ загиблих, а до підніжжя присутні поклали квіти і лампадки.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *