Свято музики і танцю у День народження міста

Святковий концерт з нагоди 780-річчя Самбора складався із двох частин. У програму першого увійшли вокальні та танцювальні номери місцевих виконавців. Гурт «Кредо», Любов Кисиличак, Мар’ян Гірка, Віра Щерба, Христина Мартинюк, вокалісти гуртка ЦПО Ірина Самойлова та Тетяна Добош, танцювальні колективи «Барви», «Резонанс» та «Фенікс Денс» подарували глядачам свої виступи. Зі святом також вітав колектив Самбірського товариства польської культури «Краковячек». Ведучою цієї частини концерту стала Наталія Голяк.
Програму виступів зірок естради відкрив Петро Чернишенко, наш земляк, учасник 11 сезону проекту «Голос країни», який зараз працює над сольною кар’єрою, має кілька авторських пісень та готується до виходу свого першого альбому. Свої пісні та відомий світовий хіт виконав він перед самбірчанами та гостями міста.
Ведучими другої частини концерту стали Наталія Буряк та Микола Саджениця. Саме вони і представляли публіці зіркових гостей. Гурти «Анця» і «Рокаш» та Арсен Мірзоян розважали присутніх на площі та вітали Самбір із Днем міста.
Міський голова Юрій Гамар також привітав самбірчан та гостей зі святом. Побажав процвітання нашому місту та усього найкращого його жителям. Юрій Гамар вийшов на сцену для привітання у супроводі юних артистів – першокласників Самбірської музичної школи – Юлії Маморської та Матвія Теплого. Вони виконали пісню про місто.
Завершився концерт спільним виконанням Державного Гімну України.

Коментарі

Comments are closed.