Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ST4FB_header' not found or invalid function name in /home/lhodolzi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Наше місто у ці дні відзначає своє 780-річчя.

Саме стільки років минуло від дня першої писемної згадки про нього. У залі камерної та органної музики сьогодні відбулися урочистості з цієї нагоди.

Першим привітав присутніх Самбірський міський голова Юрій Гамар. «Наше місто має свою прекрасну історію, чудових людей та неповторну атмосферу. Кожен з нас є його частинкою. Отже разом, рухаючись вперед, ми покращуємо його, вносимо щось своє в загальну історію. Усі разом ми є тим, що називають душею міста». Юрій Гамар побажав жителям та гостям Самбора здоров’я та Божого Благословення, а місту та країні – розвитку та процвітання.

Ведуча заходу – Наталія Голяк зі сцени розповіла про те, чим є Самбір для кожного з нас, згадала найважливіші моменти історії міста. Лунали звуки симфонічного оркестру (диригент Генріх Мельнарович). У залі – поважні гості, серед яких заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, голова Самбірської РДА Іван Ільчишин, його заступник – Віктор Турик, депутат обласної ради Юрій Доскіч, депутати та члени виконкому Самбірської міської ради та інші.

З нагоди Дня міста Юрій Гамар вручив грамоти та подяки жителям міста, які зробили найбільший внесок у розвиток Самбора.

Слова вітання висловив Юрій Бучко. Він вручив самбірчанам почесні грамоти від голови Львівської ОДА.

Присунтні у залі змогли насолодитися святковими виступами артистів та звуками органу.

Коментарі

Comments are closed.