степ

Руслан Кошулинський та Степан Сюшко вшанували Героїв на Сколівщині

17 червня 2019 року заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський разом із головою Самбірської районної «Свободи» СТЕПАНОМ СЮШКОМ відвідали Сколівщину. 

Націоналісти відвідали могилу та вшанували загиблого Героя Небесної Сотні Олега Ушневича.

Також в межах зустрічі Руслан Кошулинський спільно зі Степаном Сюшком, головою Сколівської районної організації ВО «Свобода» Андрієм Семеном та представниками місцевого осередку «Свободи» поклали квіти до Могили Січовим Стрільцям, що на горі Ключ.

«Завдання сьогоднішнього покоління – шукати, дивитися і вчитися на досвіді наших попередників, які свідомо знали і розуміли, що Україна – понад усе.  Чому нічого не могли зробити ні з Січовими Стрільцями, ні з ОУН? Бо у кожному селі, у кожному населеному пункті свій стояв за свого, свій підтримував свого. Нам потрібно триматися разом, бо ніхто не приїде і не збудує нам нашу Україну за нас», – зауважив Руслан Кошулинський.

Також на горі Ключ  Руслан Кошулинський представив присутнім їхнього земляка, уродженця Сколівщини Степана Сюшка. «Якщо націоналісти сьогодні не будуть представлені у владі, то не буде Української України. Отож, мусимо згуртуватися всі разом та обрати свого», – зазначив Руслан Кошулинський.

Довідка.

Степана Сюшка висунуто кандидатом в народні депутати України від націоналістів у 125-му виборчому окрузі (місто Самбір, Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони, частина Самбірського району). Степан Сюшко – учасник Революції гідності, засновник Самбірського автомайдану. Працює директором коледжу Львівського університету бізнесу та права. Голова Самбірської районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *