Відбувся третій волейбольний турнір “Меморіал Володимира Юричка”

20 лютого в Україні відзначається День героїв Небесної сотні. В ці холодні лютневі дні 2014 загинули наші кращі дочки і сини. Та ще тоді, ніхто не знав, що це був тільки початок цієї нерівної боротьби , продовженням якої стала війна на сході України. В цій війні загинуло чимало наших земляків, серед них самбірчанин Володимир Юричко.В пам’ять про юного героя в спортзалі Самбірського технікуму економіки та інформатики відбувся третій волейбольний турнір “Меморіал Володимира Юричка”. Він проводиться під патронатом Благодійного фонду Андрія Лопушанського. До участі в змаганнях зголосилися 7 команд – технікуму, гімназії, СШ №7, СШ №3 ім Володимира Юричка і три груп здоров”я. Волейбольним турніром нашого Героя революції Гідності і війни на Донбасі, де він віддав молоде життя за волю України, пошановано тому, що Володя дуже любив цю гру, виступав за збірну команду медуніверситету ім. Богомольця, студентом якого був.

Турнір відкили гімном.Перед присутніми виступив:Помічник депутата Ігор Несторак.

До слова також була запрошена мати героя Лілія Юричко та уроженець Донбасу,Василь Борисенко,який зараз живе у Самборі звернувся до гостей та учасників з теплими та щирими словами.

Після напруженої ігри  за 3-4 місце у фіналі зійшлись Група здоровя 1 та учні гімназії. За 1-2 місце Група здоровя 2-та учні 7 школи. В тяжкій боротьбі  учні поступились ветеранам.

Нагородження проводив народний депутат А. Лопушанський.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *