Спортивний клуб “Спарта” відзначає своє ХХ-річчя.

З нагоди ХХ-річчя спортивного клубу “Спарта” у залі ДЮСШ розпочалися міжнародні змагання з волейболу серед дівчат. Участь у них беруть команди з Польщі, Сербії, Англії. Україну представляють дві самбірські команди СК “Спарта” та команда ДЮСШ.

Сьогодні відбулося три гри між командами. Змагання триватимуть і протягом завтрашнього дня. А імена переможців стануть відомі у неділю.

Під час урочистого відкриття турніру лунали теплі слова вітань з пам’ятною датою в історії клубу на адресу його керівника Бориса Каушанського та тренера Олени Каушанської. Від громади міста спортсменів та тренерів привітали заступник міського голови Святослав Ухач та секретар ради Юрій Дмитришин. Вони подякували за плідну працю та гідний приклад для молодого покоління, за старання, яке докладають наставники у виховання майбутніх спортсменів. Побажали клубу процвітання, чудових спортивних результатів, наснаги и сили духу.
До присутніх також звернулися представники управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, представники команд-учасниць, колишній голова СК “Спарта” Петро Галушка та теперішній – Борис Каушанський. Винуватці свята також отримали пам’ятні подарунки.

Світлана Андрейчикова

Коментарі

Comments are closed.