Звітній концерт Народного ансамблю танцю “Барви”

З нагоди 17-річчя колективу відбувся звітній концерт зразкового народного хореографічного ансамблю “Барви” центру позашкільної освіти. Програму склали танцювальні виступи різних вікових складів. У неї увійшли як номери у народному стилі, так і сучасні хореографічні номери. Під час концерту ведуча Наталя Голяк провела для глядачів конкурс на знання фактів про колектив. Глядачі не лише дізнались багато цікавої інформації про ансамбль, а й отримали невеликі призи за правильні відповіді.

Слава про колектив давно вже вийшла далеко за межі нашого міста. А численні нагороди не лише з України, а й інших країн – доказ професійної, наполегливої та самовідданої роботи керівника колективу”
Із святом колектив привітали і гості, які виступили на сцені і подарували глядачам вокальні та хореографічні номери

Під час заходу проводився збір коштів на лікування відомого у Самборі футбольного тренера Петра Галушки. Гроші на операцію потрібні немалі, тож допомогти їх отримати взялися волонтери ГО “Добрі справи” разом з колегами тренера та учнями ДЮСШ. Вже не вперше самбірчани довели свою небайдужість та бажання допомогти. Завдяки спільним зусиллям потрібну суму вдалося зібрати.

Коментарі

Comments are closed.