Error: The video (https://www.youtube.com/watch?v=4WvJRqQMPTM&fbclid=IwAR1JROgWuy9_3E76LonP5Ag8E-OfU9H5ur-aPLLd-1YI0kbtOtUpbGBMFQ0) couldn't be embedded.

Хто такий Руслан Кошулинський?

Основа нашої перемоги – це єдність Верховного Головнокомандувача та війська, єдність влади та нації в єдиному завданні відстояти свою незалежність. Досягти цієї єдності можна, обравши нову, гідну владу, яка інтереси нації ставить вище за інтереси власної кишені. Про це під час багатотисячного Віча гідності «За чисті вибори!» 24 березня у Львові заявив єдиний кандидат у президенти від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський.

«Нещодавно приїхав зі Сходу. Там хлопці запитують в один голос: «Руслане, а можеш пояснити, чому народні депутати під час воєнного стану пішли у відпустку? Чому Верховний Головнокомандувач під час війни поїхав відпочивати на Мальдіви? Чому у Львові проводять «Альфа-джаз» з московським олігархом Фрідманом? Так ми з ними джазуємо чи ми з ними воюємо? Для нас патріотизм – це коли на крик «наших б‘ють» всі збігаються, а не розбігаються. А в нас сьогодні таке враження, що ми тут воюємо, а влада в Києві на цьому тільки заробляє», – розповів Руслан Кошулинський.

Націоналіст наголосив, що сьогодні необхідно кардинально змінити напрямок розвитку України.

«Україна має бути потужною заможною державою, яка захищає українців і дає їм можливість розвиватися. Ми маємо бути останнім поколінням, яке воює за Україну. Нехай уже наші діти користаються плодами потужної заможної держави», – зазначив Руслан Кошулинський.

Прес-служба ВО “Свобода”

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *