ВІДНОВЛЕНА ДЮСШ ГОСТИННО ВІДКРИЛА ДВЕРІ ДЛЯ МАЛЕЧІ

Анонсована міською радою підтримка молоді знаходить своє втілення у конкретних результатах. Минулого тижня фінішував один з ДФРРівських проектів, реалізація якого дозволила довести до ладу приміщення ДЮСШ, де тренуються юні боксери.

У четвер в дитячо-юнацькій школі було людно та гамірно. Завітали представники міської влади та гості зі Львова, батьки, підприємці, діти. Отець Микола Витівський освятив приміщення та ікони, побажав діточкам та їхнім наставникам гартувати тіло, але не забувати і про дух. Запевнив, що добру справу робимо – молодь зможе себе реалізувати у спорті, а не байдикуватиме на вулиці, не вбиватиме дорогоцінний час за планшетами і комп’ютерами.

Підтримали священика і представники влади – міський голова Юрій Гамар, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олег Домчак, голова громадської організації “Самооборона Самбірщини” Ярослав Різун, в.о. начальника відділу освіти Святослав Ухач, голова федерації важкої атлетики Львівської області Василь Дзвіник, директор Львівської школи вищої спортивної майстерності Петро Климчук.

Звертаючись до присутніх, директор ДЮСШ Іван Ковалик розповів про ті проблеми, з якими стикнулися під час ремонтних робіт, подякував за підтримку міській владі та особисто Юрію Гамару, Олегу Домчаку, Ярославу Різуну, гостям зі Львова, директору Самбірського АТП 14608 Івану Романяку, Ігорю Леню, братам Володимиру та Михайлу Ковалівим, громаді, батькам.

Завдяки спільним зусиллям вдалося відновити та утеплити фасад, провести ремонти на першому та другому поверхах, замінити вікна, перекрити дах. В найближчих планах – облаштування горища, де має бути відпочинкова зона, та модернізація системи опалення. Понад сотню дітей мають можливість займатися важкою атлетикою та боксом.
Сподіваємося, що стануть реальністю озвучені львів’янами сподівання, що зроблено перший крок до відродження спортивної слави Самбора.

Дмитро ЦЕКОТ

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *