Місцеві вибори в умовах пандемії коронавірусу.

7 жовтня, відбулась прес-конференція на тему: “Місцеві вибори в умовах коронавірусної пандемії”. Учасниками були:Сергій Соболєв, заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України; Михайло Цимбалюк,  голова ВО «Батьківщина» на Львівщині, народний депутат України.

Сергій Соболєв наголосив, що пандемія коронавірусу стане одним із факторів впливу на місцеві вибори. Зокрема, пандемія здійснюватиме психологічний та емоційний вплив на виборців, частина з яких можуть не ризикнути прийти на дільниці. Важливо, щоб держава створила безпечні умови для голосування громадян і ризик поширення коронавірусу було знижено.

Крім того, є багато питань до організації самого процесу виборів. Наприклад, обіцяють, що мобільні бригади виїжджатимуть до тих хворих, які лікуються вдома. Але є серйозна проблема безпеки – чи достатньо сформують таких бригад, чи вистачить для всіх захисних засобів. Я думаю, що явка на цьогорічні вибори буде нижчою, ніж завжди, – сказав він.

Попри всі труднощі і ризики, Сергій Соболєв закликав людей прийти на ці вибори і віддати свій голос за тих, кого вони хочуть бачити в органах місцевого самоуправління.

Коментарі

Comments are closed.