Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'ST4FB_header' not found or invalid function name in /home/lhodolzi/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
св

Новий навчальний рік розпочався у самбірських військових.

Новий навчальний рік розпочався у самбірських військових.

З цієї нагоди у військовій частині А3817 сьогодні відбувся урочистий мітинг. Розпочали його зі спільної з о. Миколою Лиском молитви, виконання Державного Гімну та вшанування загиблих героїв хвилиною мовчання.
Т.в.о. командира частини підполковник Руслан Сасюк привітав особовий склад полку з важливою подією. Подякував військовослужбовцям за блискучу службу, за бездоганне виконання поставлених завдань як у пункті постійної дислокації, так і у зоні проведення ООС. «Новий рік для нас означає і нові цілі, нові завдання та виклики. Разом з тим і нові сподівння. Тож бажаю усьому особовому складу отримати очікувані результати. Інструкторам – повністю передати отриманий досвід, а тим, хто навчається, – застосовувати отримані знання лише в мирних цілях», – сказав він у своєму зверненні.

Міський голова Юрій Гамар привітав захисників з різдвяними святами та початком нового навчального року. Відзначив: «початок навчального року у військовій частині суттєво відрізняється від такого ж у навчальних закладах. Від отриманих знань буде залежати життя кожного з вас, боєздатність вашого полку і обороноздатність нашої країни. Бажаю вам Божого благословення, мудрості, успіхів у навчанні та бути гідними синами і дочками нашої України. Усього найкращого».

Від імені сержантського складу виступив головний сержант – командир відділення інженерної розвідки Павло Спринський. «У збройних силах України 2020 рік пройде під гаслом «Рік професійного сержанта», тому на сержантське ядро покладається левова частка підготовки особового складу, кожен сержант має самовдосконалюватися, твердо знати свої функціональні обов’язки, розвивати фізичну витривалість, а згодом передавати ці вміння для підлеглого особового складу, адже усі ми прагнемо досягти стандартів НАТО», – сказав він у своєму зверненні до бойових побратимів. А також відзначив роль лідерів та злагодженості військового організму, яким має бути колектив полку.

Слова підтримки та теплі побажання на адресу побратимів пролунали від лейтенанта Ярослава Казана та старшого солдата Івана Вільхи. А студентка другого курсу Самбірського педагогічного коледжу імені Івана Филипчака Лілія Кінцак виконала для захисників чудову пісню.

Світлана Андрейчикова

Коментарі

Comments are closed.