Віче Гідності за чисті вибори!

Віче Гідності за чисті вибори!

Кілька тисяч людей зібралися на центральній площі у Львові перед пам’ятником Шевченку на віче “гідності”. Усіх їх об’єднала спільна мета – чесно проголосувати 31 березня.

На віче виступили: голова партії ВО “Свобода” Олег Тягнибок, мер Івано-Франквська  Руслан Марцінків, міський голова Тернополя Сергій Надал, громадська активістка Оксана Живко та інші.

“Для того ми і зібралися сьогодні чергове віче яке розпочато було в Києві, для того щоб показати всім українцям, що є міць яка дає можливість бути впевненими, що вибори мають пройти чисті, чесні і такі що будуть оптимально відверті і показати, що їхній вибір їхнє право обирати свою владу буде захищено”, “Ми передбачаємо повернення грошей з офшорних зон, заборона приватних монополій, заборона приватизації стратегічних підприємств і перегляд стратегічних підприємств і максимальне сприяння малому і середньому бізнесу. А це ж у нас 8, 5 мільйонів працюючих і 7 мільйонів – це середній бізнес. Саме він створює робочі місця і не дає українцям виїздити за кордон”, – говорить Руслан Кошулинський заступник голови партії ВО “Свобода”.

Бути уважними та свідомими громадянами закликають на вічі “гідності” у Львові. Такі мирні мітинги за чисті вибори націоналісти проводять у багатьох великих містах. Віче у Львові за чисті вибори підтримали численні громадські організації.

Незважаючи на масові порушення передвиборчої кампанії “свободівці” закликають все ж не допустити зриву виборів та виконати свій громадянський обов’язок 31 березня.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *