Самбір вшановував память Героїв Небесної Сотні разом із Русланом Кошулинським

21 лютого, у Самборі свободівці провели віче з нагоди вшанування памяті Героїв Небесної Сотні. На площі Ринок була споруджена символічна барикада, у бочці горів вогонь, стояли шини, на великому екрані транслювалися кадри цих героїчних і водночас трагічних подій пятирічної давності з Майдану.  Отець Василь Мазур відправив поминальний молебень за Героями.Над Самбором лунала тужлива пісня “Пливе кача”.

      Ведучі, керівник місцевих свободівців, депутат Самбірської районної ради Степан Сюшко та його партійна заступниця Ірина Висоцька провадили захід вдумливо і душевно, Олександра Сумарук читала проникліві вірші.

Родзинкою віча став виступ єдиного кандидата в Президент України від націоналістів Руслана Кошулинського. Кандидат власне не виступав, а швидше спілкувався із самбірчанами, водночас розповів про своє бачення майбутнього України, необхідні кроки, які він зробить, будучи Президентом, для процвітання України. Спілкування переривали оплески, а відомий самбірський журналіст, фотолітописець міста на знак вдячності подарував Руслану Кошулинському ювілейний набір фотолистівок міста.Одне слово про це треба не лише читати, а й бачити і приходити на такі заходи, щоб віддати данину памяті полеглим Героям.

Цього дня Руслан Кошулинський відвідав Старий Самбір і Рудки, де також мав теплі зустрічі із своїми прихильниками, однопартійцями і звичайними перехожими цих міст.

Йосип Маланяк

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *