Дитяча музична школа була і залишається невичерпним джерелом творчості

Самбірська дитяча музична школа має свої традиції, які міцно увійшли у щорічну практику діяльності та стали яскравими сторінками шкільного життя. Серед  таких заходів – щорічний звітний концерт учнів та викладачів ДМШ, який у цьому році відбувся  13 травня  у міському Народному домі і був присвячений Дню Матері.

Щирими оплесками глядачі зустрічали сольних виконавців та музичні колективи школи, хори учнів молодших і старших класів, ансамблі бандуристів, скрипалів. Зі сцени дві години лунала музика українських і зарубіжних класиків та  народна музика. Директор школи Ігор Янів і нагородив   кращих учнів-лауреатів різних конкурсів. Глядачі теплими оплесками зустріли виступ симфонічного оркестру та оркестру народних інструментів «Барвінок».

Звітний концерт  користується великою популярністю серед самбірчан, адже це добра  нагода  побачити майстерність викладачів та їх вихованців.

На завершення  заходу міський голова Юрій Гамар подякувала педагогічному та учнівському колективам за спільну працю, приємні хвилини відпочинку та  вручив  грамоти. Також квіти отримали і матері-героїні, які були присутні на заході.

Привітала колектив школи і голова міськрайонного осередку товариства “Просвіта” Олександра Сумарук.

Творчий звіт вихованців та викладачів цього мистецького закладу вкотре продемонстрував, що дитяча музична школа була і залишається невичерпним джерелом творчості, тим культурним осередком, де юні музиканти можуть особисто долучитись до високого мистецтва і гармонійно розвиватися

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *