П2

Фестиваль духовної музики “Тобі,Господи”-завершився.

У Самборі завершився фестиваль духовної музики “Тобі,Господи”.
Концертом духовної музики “Голгофа”, у залі органної та камерної музики м.Самбора, 1 квітня 2018р.Б. завершився фестиваль духовної музики “Тобі,Господи”,який 8-й рік поспіль проводиться у часі Великого посту.Розпочався концерт зі вступного слова та благословення о.Ігоря Поливка.
У першій частині програми “Голгофа” звучали твори у виконанні камерного хору церкви Різдва Івана Хрестителя УАПЦ(кер.Н.Іваник) у супроводі Народного симфонічного оркестру Самбірського міського народного дому(кер.-заслужений працівник культури України Роман Паньків),а також страсні пісні у чудовому виконанні Ольги Голод,Івана Хая,Ярослава Надуличного.
У другій частині концерту прозвучала кантата “Сім слів Христа” композитора Мирона Дацка на слова о.Василя Мендруня,ЧСВВ. Її виконав симфонічний оркестр та зведений хор Самбірського коледжу культури і мистецтв(кер.Леся Мигалик).
Після закінчення виступу міський голова Самбора Юрій Гамар подякував виконавцям за ту величезну працю,яку вони вклали у проведення концерту,та вручив Подяки.Їх також отримали ведучі заходів Наталія Голяк,Михайло Щерба,Марія Винарчик та директор коледжу Галина Петрівська за надання залу для проведення фестивалю “Тобі,Господи”.
Ведуча заходу – Марія Винарчик.

Степан Павлішак

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *