15 років – «Барвам»

Ансамбль «Барви»  комунального закладу «Центр позашкільної освіти м. Самбора» самобутній, яскравий колектив, відомий не тільки в рідному місті, а й поза його межами.

Він був створений  у 2002 році. Виховання художнього смаку, культури, знайомство з хореографічним мистецтвом, розвиток творчих здібностей дітей – головна мета роботи педагога ансамблю. За час існування  його керівнику  Любі Іванівні вдалося створити стабільний дитячий колектив, який налічує 70 вихованців віком від 6 до 16 років.

Колектив «Барви» КЗ ЦПО м. Самбора бере активну участь у громадському житті міста: святах, концертах і творчих звітах. Зокрема «День Європи у  Самборі», День міста, День Незалежності,  конкурсі малюнка на асфальті «Хай завжди буде сонце», щорічному творчому звіті закладу тощо.

Любов Іванівна Тима –  Почесний громадянин  м. Самбора. Вона разом із своїми вихованцями  бере участь  і у міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях-конкурсах. «Барви»  відвідали Грецію, Польщу, Чехію, Словаччину, Угорщину, Болгарію, Хорватію, Македонію, Туреччину.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *