У Самбірському районі п’яний син важко побив матір

У Самбірський відділ поліції 17 жовтня надійшло повідомлення від чергової медсестри Самбірської ЦРЛ про те, що до них на лікування поступила 73-річна жителька села Воютичі, у якої лікарі діагностували «закриту черепно-мозкову травма, перелом основи склепіння черепа в ділянці вушної раковини зліва, крововилив головного мозку, мозкову кому».

Поліцейські попередньо встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень жінці причетний її 32-річний син, який проживає разом з нею.

Як розповів заступник начальника Самбірського відділу поліції ГУНП у Львівській області, підполковник, Василь Страшівський, – між сином та його мамою виник конфлікт, під час якого він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив жінку в груди. Вона впала на бетонне покриття і отримала тілесні ушкодження.

Чоловік у скоєному зізнався та був затриманий в порядку ст.208 КПК України, завтра суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Йосип Маланяк

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *