Урочистості присвячені 21-ій річниці Конституції України

Щорічно 28 червня відзначається  День Конститу́ції Украї́ни. Саме з цієї нагоди 27 червня, біля адмінбудинку районної ради відбулись урочистості присвячені 21-ій річниці Конституції України.

Молитву за Україну промовив о. Тарас Рисей спільно з учасниками заходу, який у своєму звершенні зазначив, що Конституція України – це як 10 Заповідей Божих для християнина і що лише дотримання їх буде запорукою щасливого майбутнього України.

З вітальним словом з нагоди Дня Конституції України звернулася заступник голови Самбірської районної державної адміністрації Леся Ленартович, Микола Петрущак, станичний Самбірської станиці Братства вояків ОУН-УПА.

У виконанні часниці художньої самодіяльності НД с. Монастирець Юлії Гриненко прозвучали чудові пісні «Україна» та «Кленова балада».

Працівники Самбірської райдержадміністрації та районної ради утворили «живий тризуб». Організатори своєю акцією хотіли показати, що Україна – єдина і неподільна держава, а також підтримати патріотичний дух військових, які зараз знаходяться на Сході країни.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *