Марш Національної Гідності

На Майдані Незалежності у Києві зібралася велика колона представників цивільного корпусу “Азов” та партій “Правий сектор” і “Свобода” і пішла “Маршем Національної Гідності” до парламенту.

Марш був присвячений третій річниці втечі екс-президента Віктора Януковича з Києва.

Мітингувальники передали в Адміністрацію президента “символічний презент ‒ величезну цукерку та залізничний квиток до Липецька з відкритою датою” для Петра Порошенка.

Націоналісти із ВО “Свобода”, “Національного корпусу” і “Правого сектора” численною колоную вирушили маршем алеєю Небесної сотні та вулицею Інститутською до Верховної Ради.

Вулицю Банкову, на якій розташована Адміністрація президента, було перекрито і біля парламенту посилили охорону. На площі біля Верховної Ради вишикувалися нацгвардійці.

На площі до мітингувальників звернулися: лідер “Свободи” Олег Тягнибок, лідер “Національного корпусу” нардеп Андрій Білецький та керівник “Правого сектора” Андрій Тарасенко.

Організатори висунули низку вимог до влади, серед яких зниження тарифів на комунальні послуги, вимога не приватизувати державні підприємства, залишити мораторій на продаж землі, припинити торгівлю з окупованими територіями і розірвати дипломатичні відносини з РФ. Ультиматум владі з трибуни Верховної ради зачитав лідер “Національного корпусу” народний депутат Андрій Білецький.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *