«Драма смутку і надії.»

. Чимало заходів було проведено в ці останні зимові дні, які в нашій історії назавжди будуть переплетені зі смутком і тривогою, присвячених кривавим подіям на Майдані. Не залишилася осторонь молодь, школярі та студентство міста. Памяті Героїв Небесної сотні і воїнам АТО присвятили виставу-реквієм студенти педколеджу ім..Филипчака і учні сш №1 ім.Шевченка В самій назві вистави зібрався весь біль нашого народу весь його розпач і одночасно надія, надія на перемогу і мрія про мирне небо над Україною. «Драма смутку і надії.» це не просто назва це наше трагічне сьогодення.

На виставу були запрошені рідні і близькі тих хто віддав своє життя за нашу країну за нас на Майдані і на кривавій війні на сході України. Зі сцени до присутніх звернулася вдова загиблого майданівця з Рудок Володимира Топія.

Також до молоді звернувся станичний Самбірської станиці УПА Микола Петрущак. Постановку вистави було здійснено за підтримки Благодійногго фонду Андрія Лопушанського. Його помічник-консультант Ігор Несторак після театралізованого дійства вручив автору сценарію Володимиру Воловцю та режисеру Людмилі Касперській, директорам навчальних закладів, вихованці яких були зайняті в «Драмі смутку і надії»Володимиру Вантуху директору педколеджу і Марії Холявко директору сш№1 подяки. Юні артисти один день проведуть у спа-комплексі в Хирові, де проходять реабілітацію воїни АТО.  Та найкращою нагородою для них були бурхливі аплодисменти в яких просто потонув весь зал. А на згадку залишиться спільне фото,  яке буде нагадувати про ці дні і про творчу співпрацю для нашого спільного блага,  для того щоб ми ніколи не забували свою історію і тих хто творить її.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *