Сучасні художники графіки в Україні

У історико-етнографічному музеї «БОЙКІВЩИНА» у Самборі була презентована виставка колосального міжнародного проекту, що розпочалася з сучасної креативної графіки відомих польських художників. Присутні мали змогу побачити різні техніки, сучасні формально-образні ідеї, поглиблення суб’єктивованих образно-пластичних шукань через оригінальне застосування класичних або авторських технік та різних мистецьких шкіл Польщі.

Поважних гостей заходу представила директор Історико етнографічного музею БОЙКІВЩИНА Роксоляна Данчин і запросила спершу до слова Голову правління – ГО «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Ігоря Мелеха.

Видавець, директор Art Media Holding – Civitas LEOPOLIS -, член національної спілки дизайнерів України, член Правління з питань мистецтва «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» Роман Білявський розповів про даний грандіозний мистецький проект:

Поділився враженнями про Міжнародний мистецький проект видавець, директор Львівського видавництва «Каменяр» Дмитро Сапіга.

Після усіх виступів присутні мали змогу оглянути виставку під чарівні звуки скрипки.

Коментарі

Коментарів ще не має

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *